Anvelopa all-season Brilliant 175/65R21, ID 34401

Descriere produs:
Tip produs: Anvelopa all-season
Sortiment anvelope: Brilliant

Latimea benzii de rulare: 175 milimetri
Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii: 65
Diametrul anvelopei: 21 inci (toli)
Circumferinta rotii: 64 centimetri

Constructia anvelopei: Radiala

Nota: Cele mai multe anvelope moderne care echipeaza generatiile actuale de autoturisme sunt fabricate dupa o constructie radiala, ceea ce inseamna ca pliurile carcasei anvelopei sunt dispuse perpendicular pe directia de rotatie si paralel cu razele cercului anvelopei. In unele cazuri, precum cele ale pneurilor de uz industrial, anvelopelor pentru camioane si celor pentru autovehicule tot-teren, au o constructie cu pliuri incrucisate pentru a conferi anvelopelor o rezistenta semnificativ crescuta la sarcina (greutate), socuri si intepaturi. Pneurile de uz normal care echipeaza autoturismele nu mai sunt fabricate utilizand aceasta constructie, fiind preferata cea radiala care ofera un spor semnificativ de performanta la rularea cu viteze ridicate.

Indice de viteza: S
Viteza maxima admisa: 180 km/h
Recomandata pentru: Vehicule de teren si vehicule comerciale usoare.

Indice de sarcina: 91
Sarcina in kg pe anvelopa: 615 kilograme

Nota: Indicele de sarcina reprezinta sarcina maxima in kilograme pe care o anvelopa o poate transporta la viteza maxima indicata de indicele de viteza.

Eficienta combustibil: E
Eficienta aderenta: C

Un model de anvelope care ofera o manevrabilitate a autoturismului admirabila. Fapt care are darul sa faca condusul sa devina activitatea dumneavoastra preferata. Aceasta anvelopa a fost gandita sa ofere maximum de siguranta si protectie indiferent de conditiile de drum si evenimentele intalnite in trafic. Acest model de anvelope asigura o functionare optima chiar si la temperaturi extreme, fara sa puna la incercare integritatea fizica a anvelopelor.