Anvelopa all-season Premium Drive 135/75R17, ID 55316

Descriere produs:
Tip produs: Anvelopa all-season
Sortiment anvelope: Premium Drive

Latimea benzii de rulare: 135 milimetri
Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii: 75
Diametrul anvelopei: 17 inci (toli)
Circumferinta rotii: 52 centimetri

Constructia anvelopei: Radiala

Nota: Cele mai multe anvelope moderne care echipeaza generatiile actuale de autoturisme sunt fabricate dupa o constructie radiala, ceea ce inseamna ca pliurile carcasei anvelopei sunt dispuse perpendicular pe directia de rotatie si paralel cu razele cercului anvelopei. In unele cazuri, precum cele ale pneurilor de uz industrial, anvelopelor pentru camioane si celor pentru autovehicule tot-teren, au o constructie cu pliuri incrucisate pentru a conferi anvelopelor o rezistenta semnificativ crescuta la sarcina (greutate), socuri si intepaturi. Pneurile de uz normal care echipeaza autoturismele nu mai sunt fabricate utilizand aceasta constructie, fiind preferata cea radiala care ofera un spor semnificativ de performanta la rularea cu viteze ridicate.

Indice de viteza: P
Viteza maxima admisa: 150 km/h
Recomandata pentru: Vehicule comerciale usoare si vehicule de tip van.

Indice de sarcina: 91
Sarcina in kg pe anvelopa: 615 kilograme

Nota: Indicele de sarcina reprezinta sarcina maxima in kilograme pe care o anvelopa o poate transporta la viteza maxima indicata de indicele de viteza.

Eficienta combustibil: C
Eficienta aderenta: A

Un model de anvelope care ofera o manevrabilitate a autoturismului apreciabila. Fapt care are darul sa faca sofatul o practica pe care v-ati dori sa o repetati cat mai des. Aceasta anvelopa a fost realizata sa asigure eficienta calatoriei din punct de vedere al combustibilului consumat si al aderentei necesare pe carosabil. Acest model de anvelope asigura aderenta autoturismului in conditiile unei evacuari eficiente a apei sau a zapezii de sub roti.