Anvelopa all-season Winter Control 135/75R20, ID 56456

Descriere produs:
Tip produs: Anvelopa all-season
Sortiment anvelope: Winter Control

Latimea benzii de rulare: 135 milimetri
Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii: 75
Diametrul anvelopei: 20 inci (toli)
Circumferinta rotii: 61 centimetri

Constructia anvelopei: Radiala

Nota: Cele mai multe anvelope moderne care echipeaza generatiile actuale de autoturisme sunt fabricate dupa o constructie radiala, ceea ce inseamna ca pliurile carcasei anvelopei sunt dispuse perpendicular pe directia de rotatie si paralel cu razele cercului anvelopei. In unele cazuri, precum cele ale pneurilor de uz industrial, anvelopelor pentru camioane si celor pentru autovehicule tot-teren, au o constructie cu pliuri incrucisate pentru a conferi anvelopelor o rezistenta semnificativ crescuta la sarcina (greutate), socuri si intepaturi. Pneurile de uz normal care echipeaza autoturismele nu mai sunt fabricate utilizand aceasta constructie, fiind preferata cea radiala care ofera un spor semnificativ de performanta la rularea cu viteze ridicate.

Indice de viteza: P
Viteza maxima admisa: 150 km/h
Recomandata pentru: Vehicule comerciale usoare si vehicule de tip van.

Indice de sarcina: 101
Sarcina in kg pe anvelopa: 825 kilograme

Nota: Indicele de sarcina reprezinta sarcina maxima in kilograme pe care o anvelopa o poate transporta la viteza maxima indicata de indicele de viteza.

Eficienta combustibil: A
Eficienta aderenta: D

Un model de anvelope care ofera o manevrabilitate a autoturismului de inalta performanta. Fapt care are darul sa faca condusul mai eficient decat in cazul altor anvelope. Aceasta anvelopa a fost construita cu obiectivul atingerii unui nivel inalt de eficienta in ceea ce priveste consumul de combustibil si aderenta pe drum. Acest model de anvelope asigura o evacuare mai buna a apei, aderenta semnificativ imbunatatita si astfel distante de franare mai scurte.