Anvelopa de iarna Road Contact 155/35R22, ID 48188

Descriere produs:
Tip produs: Anvelopa de iarna
Sortiment anvelope: Road Contact

Latimea benzii de rulare: 155 milimetri
Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii: 35
Diametrul anvelopei: 22 inci (toli)
Circumferinta rotii: 67 centimetri

Constructia anvelopei: Radiala

Nota: Cele mai multe anvelope moderne care echipeaza generatiile actuale de autoturisme sunt fabricate dupa o constructie radiala, ceea ce inseamna ca pliurile carcasei anvelopei sunt dispuse perpendicular pe directia de rotatie si paralel cu razele cercului anvelopei. In unele cazuri, precum cele ale pneurilor de uz industrial, anvelopelor pentru camioane si celor pentru autovehicule tot-teren, au o constructie cu pliuri incrucisate pentru a conferi anvelopelor o rezistenta semnificativ crescuta la sarcina (greutate), socuri si intepaturi. Pneurile de uz normal care echipeaza autoturismele nu mai sunt fabricate utilizand aceasta constructie, fiind preferata cea radiala care ofera un spor semnificativ de performanta la rularea cu viteze ridicate.

Indice de viteza: T
Viteza maxima admisa: 190 km/h
Recomandata pentru: Autoturisme de cilindree mica si medie, autovehicule de tipul 4×4 si vehicule comerciale usoare.

Indice de sarcina: 87
Sarcina in kg pe anvelopa: 545 kilograme

Nota: Indicele de sarcina reprezinta sarcina maxima in kilograme pe care o anvelopa o poate transporta la viteza maxima indicata de indicele de viteza.

Eficienta combustibil: A
Eficienta aderenta: C

Un model de anvelope care ofera o manevrabilitate a autoturismului incantatoare. Fapt care are darul sa faca sofatul o activitate cat se poate de placuta. Aceasta anvelopa a fost construita pentru a oferi o calatorie silentioasa, in conditii depline de siguranta pentru sofer si pasagerii autovehiculului. Acest model de anvelope asigura aderenta chiar in conditii dificile de drum, manevrabilitate excelenta si mai ales rezistenta la acvaplanare.