Anvelopa de iarna Sport Track 155/30R20, ID 70685

Descriere produs:
Tip produs: Anvelopa de iarna
Sortiment anvelope: Sport Track

Latimea benzii de rulare: 155 milimetri
Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii: 30
Diametrul anvelopei: 20 inci (toli)
Circumferinta rotii: 61 centimetri

Constructia anvelopei: Radiala

Nota: Cele mai multe anvelope moderne care echipeaza generatiile actuale de autoturisme sunt fabricate dupa o constructie radiala, ceea ce inseamna ca pliurile carcasei anvelopei sunt dispuse perpendicular pe directia de rotatie si paralel cu razele cercului anvelopei. In unele cazuri, precum cele ale pneurilor de uz industrial, anvelopelor pentru camioane si celor pentru autovehicule tot-teren, au o constructie cu pliuri incrucisate pentru a conferi anvelopelor o rezistenta semnificativ crescuta la sarcina (greutate), socuri si intepaturi. Pneurile de uz normal care echipeaza autoturismele nu mai sunt fabricate utilizand aceasta constructie, fiind preferata cea radiala care ofera un spor semnificativ de performanta la rularea cu viteze ridicate.

Indice de viteza: T
Viteza maxima admisa: 190 km/h
Recomandata pentru: Autoturisme de cilindree mica si medie, autovehicule de tipul 4×4 si vehicule comerciale usoare.

Indice de sarcina: 101
Sarcina in kg pe anvelopa: 825 kilograme

Nota: Indicele de sarcina reprezinta sarcina maxima in kilograme pe care o anvelopa o poate transporta la viteza maxima indicata de indicele de viteza.

Eficienta combustibil: C
Eficienta aderenta: B

Un model de anvelope care ofera o manevrabilitate a autoturismului in deplina siguranta. Fapt care are darul sa faca sofatul mai comod decat v-ati astepta. Aceasta anvelopa a fost realizata cu scopul cresterii performantelor autovehiculului, chiar in conditii dificile de trafic si carosabil. Acest model de anvelope asigura o evacuare mai buna a apei, aderenta crescuta si manevrabilitate superioara pe drumuri acoperite cu gheata.