Anvelopa de vara Sigura Drive 165/85R16, ID 60810

Descriere produs:
Tip produs: Anvelopa de vara
Sortiment anvelope: Sigura Drive

Latimea benzii de rulare: 165 milimetri
Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii: 85
Diametrul anvelopei: 16 inci (toli)
Circumferinta rotii: 49 centimetri

Constructia anvelopei: Radiala

Nota: Cele mai multe anvelope moderne care echipeaza generatiile actuale de autoturisme sunt fabricate dupa o constructie radiala, ceea ce inseamna ca pliurile carcasei anvelopei sunt dispuse perpendicular pe directia de rotatie si paralel cu razele cercului anvelopei. In unele cazuri, precum cele ale pneurilor de uz industrial, anvelopelor pentru camioane si celor pentru autovehicule tot-teren, au o constructie cu pliuri incrucisate pentru a conferi anvelopelor o rezistenta semnificativ crescuta la sarcina (greutate), socuri si intepaturi. Pneurile de uz normal care echipeaza autoturismele nu mai sunt fabricate utilizand aceasta constructie, fiind preferata cea radiala care ofera un spor semnificativ de performanta la rularea cu viteze ridicate.

Indice de viteza: V
Viteza maxima admisa: 240 km/h
Recomandata pentru: Autoturisme si vehicule de tip 4×4 si SUV de putere medie si mare, cu utilizare frecventa in regim de autostrada.

Indice de sarcina: 91
Sarcina in kg pe anvelopa: 615 kilograme

Nota: Indicele de sarcina reprezinta sarcina maxima in kilograme pe care o anvelopa o poate transporta la viteza maxima indicata de indicele de viteza.

Eficienta combustibil: E
Eficienta aderenta: A

Un model de anvelope care ofera o manevrabilitate a autoturismului incantatoare. Fapt care are darul sa faca condusul mai sigur decat v-ati astepta de la aceste anvelope. Aceasta anvelopa a fost proiectata sa ofere o calatorie silentioasa, sa previna acvaplanarea si sa asigure tractiunea pe carosabil umed. Acest model de anvelope asigura aderenta chiar in conditii dificile de drum, manevrabilitate excelenta si mai ales rezistenta la acvaplanare.